טיפול משמר אחרי השתלת שיער

טיפולים משמרים אחרי השתלת שיער חשובים מאוד להצלחת ההשתלה. אנו ממליצים על שימוש ב:
- שמפו איכותי, ללא מלחים, ללא פוספטים, ללא כימיקלים, ללא sls, רצוי שהשמפו יכיל גם ויטמינים ומינרלים חיוניים.
- ביוטין – ויטמין b7 שמטרתו לחזק ולעבות את השיער, גברים לוקחים אחרי השתלת שיער מינון של 5,000 מק״ג ואחרי שלושה חודשים עוברים ל10,000 מק״ג. נשים לוקחות 5,000 מק״ג קבוע.
- טיפולי prp/Iprf, טיפולי פלזמה עשירה בטסיות, מסייעים במניעת נשירה וצמיחה מחודשת של שיער חלש. אחרי השתלת שיער מומלץ במהלך השנה הראשונה לבצע טיפול כל שלושה חודשים, לאחר שנה מומלץ לתחזק פעם בשנה.
- דרמה רולר, רולר עם מחטי טיטניום בקוטר 0.5 מ״מ, מתחילים להשתמש בו שלושה חודשים אחרי השתלת שיער, פעמיים בשבוע, תפקיד הרולר הוא לפצוע בעדינות את הקרקפת, מה שגורם לזרימת דם מוגברת לאזור ושיפור צמיחת השיער הטבעי והמושתל יחד.
- פרופסיה, כדור כימי אשר מדכא את הורמון הDHT ובכך גורם לעצירת ההתקרחות, אינו מצמיח שיער מחדש אלא רק מונע נשירה, ישנן תופעות לוואי ולכן אני פחות ממליץ עליו, ניתן למצוא את החומר הפעיל בפרופסיה במשחה וללא תופעות לוואי כך שמשחה עדיפה על הכדורים.
- מינוקסי 5%, תכשיר שמורחים על הקרקפת, גורם לזרימת דם מוגברת בקרקפת ובכך עוצרת נשירה וגם יכולה לסייע בצמיחה מחודשת של שיער דק וחלש שקיים מתחת לעור הקרקפת אך לא מצליח לפרוץ החוצה כי הוא חלש מידי. ישנם אנשים שרגישים לתכשיר והקרקפת תגרד, תתנפח וכו׳, ממש כמו תגובה אלרגית אחרת. התכשיר מצוין אך יש לו בעיה אחת גדולה, ברגע שמפסיקים עם התכשיר (גם בצורה מבוקרת), הדבר יגרור נשירה מסיבית של השיער הטבעי וגם של השיער המושתל (!), כלומר גם עוד 10 שנים אם מפסיקים להשתמש בתכשיר תהיה נשירה רצינית.
- מולטי ויטמין – פחות מומלץ כיוון שהמינונים מאוד מאוד נמוכים והאפקט זניח במצב זה.
צור איתנו קשר כדי להיות הבא!
אנחנו ב STclinic מציעים יעוץ חינם עם מנתחי השיער המוסמכים הבינלאומיים שלנו (ISHRS, ABHRS ו-FUE Europe).
צור איתנו קשר כדי ללמוד עוד על השתלת שיער ברמה הגבוהה ביותר.

לפגישת ייעוץ חינם
השאר את הפרטים ונחזור אלייך עד 24 שעות עם אבחנה מדויקת המתאימה במיוחד עבורך